sâmbătă, 2 februarie 2013

SISTEMUL DE APĂ GRAVITAŢIONAL PIMAG WATERFALL® FILTRU ORIGINAL pentru APA PI PURA si ALCALINA REZERVOR 5,5 L SIGILIUL de AUR de la ASOCIATIA privind CALITATEA APEI - SUA

SISTEMUL DE APĂ GRAVITAŢIONAL PIMAG WATERFALL® FILTRU ORIGINAL pentru APA PI PURA si ALCALINA REZERVOR 5,5 L SIGILIUL de AUR de la ASOCIATIA privind CALITATEA APEI - SUA 
CARACTERISTICI ŞI AVANTAJE
• made in UK
• Operare simplă, tehnologie avansată
• Filtrare certificată pentru reducerea contaminanţilor
• Mineralele ajută la reglarea pH-ului pentru a crea apă alcalină
• Procesul de filtrare scade Oxidarea - Potenţial de Reducere
• Putere magnetica 1.200 gauss
• Indicator LED de schimbare a filtrelor
• Aprobarea Sigiliul de Aur de la Asociaţia de Calitate a Apei
PiMag Waterfall beneficiază de un profil modern, compact ce foloseşte sisteme ingenioase, gravitaţionale şi o filtrare unică în mai multe etape, care include ceramice Pi pentru a crea apă alcalină în acelaşi timp reducând contaminanţii.
Un echilibru acid/alcalin al pH-ului este esenţial pentru menţinerea sănătăţii dar o dietă şi un stil de viaţă tipic modern pot conduce la aciditate în exces. Apa alcalină cu un ORP scăzut (potenţialul de reducere a oxidării) ajută la restaurarea echilibrului ajutându-vă în acelaşi timp corpul să se apere împotriva bolilor.
Sistemul gravitaţional de filtrare lentă a apei încurajează mişcarea naturală în spirală a acesteia, în timp ce magnetul de 1.200 gauss reduce agregarea de sedimente.
Sistemul de apă Waterfall a primit acreditarea Sigiliul de Aur de la Asociaţia pentru Calitatea Apei.
Această acreditare este acordată numai sistemelor de tratare a apei care au trecut standarde riguroase cu privire la performanţă, capacitate şi integritatea de a înlătura o varietate de contaminanţi din apă.
Sistemul de apa PiMag este bazat pe premisa ca apa buna presupune mai mult decat lipsa impuritatilor. El combina un numar de tehnologii simple si totusi ultra sofisticate, pentru a produce apa curata, fara impuritati, buna la gust, in timp ce pastreaza beneficiile minerale intr-un mediu magnetic. Apa trece printr-un filtru de ceramica, ce inlatura materialele straine cu dimensiunea de pana la 0,2 - 0,5 microni, printr-un cartus de filtrare cu trei stagii, pentru a reduce clorul, mirosurile neplacute, trihalometanul (THM), plumbul si alte metale grele. Pietrele impregnate cu minerale si argint, plasate in partea de jos a suprafetei unde sta vasul, inhiba cresterea bacteriilor, ajuta la mentinerea unei arii echilibrate a mineralelor, incluzand calciul si magneziul si ajusteaza balanta pH lui aproape alcalina. Apa Quality Associations Gold Sigiliul a fost acordat PiMag Maxi in 2005 .
Apa PiMag
Apa constituie 99% dintre molecule in corpul nostru ! O consumam in fiecare zi: pentru baut, pentru gatit, pentru spalat. Apa pe care o folosim ne afecteaza in mai multe feluri decat ne inchipuim ! Pentru ca apa joaca un rol critic in fiecare functie vitala a organismului, calitatea si provenienta apei pe care o consumam in fiecare zi are un impact foarte mare asupra sanatatii ! Consumul de apa este un factor decisiv intre sanatate si boala ! Asadar, ce este apa PiMag ? Pi, vine din limba greaca si inseamna viata si de asemenea intoarcerea la origini. De peste 30 ani cercetatorii japonezi studiaza o forma a apei pe care ei o numesc Pi, insemnand apa vie ! Au facut cercetari asupra ei, datorita efectelor benefice extraordinare pe care le-au observat ca le are asupra plantelor si a altor fiinte : plantele s-au dezvoltat mai repede si mai mult, iar animalele erau mai sanatoase si cresteau mai bine ! Mancarurile preparate cu apa Pi stau proaspete mai mult timp si se pastreaza mai bine decat cele la care nu s-a folosit apa Pi ! In ceea ce priveste corpul uman, apa Pi se comporta ca un antioxidant, datorita proprietatilor sale de a elibera radicalii liberi. De asemenea ajuta organismul in absorbtia de oxigen, important pentru multe motive, unul fiind acela ca oxigenul este combustibilul primar al organismlui ! Mineralele in apa Pi, adesea neutralizeaza Ph-ul apei ce este tratata, de obicei aducandu-l la un pH aproape de 7 ! Multi profesionisti din sanatate recunosc importanta unui pH corespunzator al corpului. O teorie curenta despre cauza cancerului are legatura cu pH-ul corpului : celulele canceroase se dezvolta intr-un mediu acid, in timp ce celulele sanatoase functioneaza cel mai bine intr-un pH aproape neutru ! Unii cred ca terapia alcalina poate reduce sau chiar elimina tumorile ! Apa obisnuita de la robinet contine clor, metale grele si alte toxine, care pot cauza tot felul de distrugeri la nivelul celular al tesuturilor si organelor. Apa PiMag are balanta perfecta (acid / alcalina) si contine minerale vitale si oxigen !
Accesati link-ul urmator, pentru a vedea filmul, memoria apei:
http://www.youtube.com/watch?v=XTHCVvVS7kw
Accesati link-ul urmator, pentru a vedea testul Nikken cu Coca Cola:
http://www.youtube.com/watch?v=bvEA9WionJc
Apa din Sistemul de filtrare PiMag
1. Este cea mai apropiata de forma apei din organism
2. Prezinta proprietati antioxidante, datorita abilitatii de a elimina radicalii liberi
3. Furnizeaza bioenergie. S-a facut un experiment in care pestii de acvariu au reusit sa traiasca 216 zile intr-un acvariu inchis etans, numai pe baza energiei din apa. In conditii normale, un peste de acvariu moare dupa 3-5 zile intr-un acvariu inchis, in apa obisnuita.
4. Creste numarul celulelor killer.
5. Creste activitatea anticorpilor.
6. Imbunatateste activitatea de autovindecare a celulelor, trezind memoria celulara cu privire la vindecare.
7. Transporta mai mult oxigen prin organism, creand un mediu puternic oxigenat, care distruge organismele anaerobe.
8. Creeaza grupari mici de molecule de apa, ceea ce imbunatateste functionarea celulelor si efectele detoxifiante ale apei.
9. Imbunatateste capacitatea celulelor de a se adapta la stress.
10. Neutralizeaza pH-ul apei, aducandu-l pana la valori cu putin peste 7, foarte aproape de pH-ul natural al organismului (putine sisteme de filtrare regleaza pH-ul la fel de bine ca energia magnetica, radiatiile infrarosii si infuzia de energie Pi).
Aceasta apa optimizeaza transferul de informatii din organism.
In agricultura, apa Pi a fost utilizata pentru a obtine culturi fara substante chimice, s-au obtinut legume de dimensiuni mai mari decat in mod obisnuit. S-au facut experimente cu spanac, o planta dificil de recultivat.
Cu apa Pi s-au obtinut 25 de recolte consecutive, fara o noua insamantare. Comparatii se pot face si intre doua radacini de acelasi tip.
Cea udata cu apa Pi este mai sanatoasa, mai putin receptiva la boli, mai bine dezvoltata. Pasarile si animalele au reactionat la aceasta apa, fiind mai putin receptive la fermentatie, avand o carne mai buna, o crestere a productiei de oua, un gust mai bun, iar animalele letargice au devenit mai jucause si mai interesate de mediul inconjurator.
Utilizarea in industrie a dus la o scadere drastica a oxidarii si ruginirii.
Dr. Takafumi Tsurumi a intocmit o lista a rezultatelor uimitoare obtinute:
- Eradicarea cancerului de stomac
- Micsorarea tumorilor pe creier
- Ameliorarea leucemiei
- Ameliorarea dermatitei si a alopatiei
- Ameliorari in diabet
- Imbunatatirea functionarii ficatului dupa hepatita
- Scaderea presiunii sanguine si imbunatatirea ritmului cardiac
- Recuperare rapida dupa atac de cord
- Usurarea durerilor de cap, a constipatiei
- Imbunatatirea imunitatii (consumul de apa Pi trebuie crescut in conditii de raceala, viroza sau imbolnavire cu virus)
- Se pare ca virusul SIDA nu se multiplica in acest mediu puternic energizat
Apa Pi a fost folosita pentru conservarea mostrelor de tesut, in locul solutiilor hormonale. Structura acestor tesuturi a ramas intacta mai bine de 30 de ani.
Pe langa folosire in diverse domenii medicale, apa Pi si-a gasit si alte intrebuintari in:
- Gospodarie: inmuierea produce mai multa finete; a fost nevoie de mai putine condimente, deoarece gustul alimentelor a fost accentuat; spalarea fructelor si a legumelor cu apa Pi indeparteaza toxinele si le prelungeste prospetimea (multe restaurante japoneze folosesc sisteme de filtrare cu apa Pi); bananele necoapte pot fi inmuiate 30 de minute pentru a le indulci gustul.
- Gradinarit: stropirea plantelor cu apa Pi improspateaza culorile; udarea cu apa Pi intareste radacinile si ajuta la imbogatirea coroanei de frunze.
- Cresterea animalelor de companie: animalele sunt mai pline de energie; sunt indepartate mirosurile neplacute; stropirea blanii o face mai lucioasa si mai curata
- Curatare: parul este mai curat, la fel si pielea; hainele nu se mai ingalbenesc la fel de usor


Pachetul de Filtre PiMag Waterfall Filtrul sistemului PiMag Waterfall conţine cinci prefiltre (polietilenă tereftalat) situate în capătul coloanei din filtru. Prima coloană conţine carbon activat cu materiale alcaline şi răşină schimbătoare de ioni. A doua coloană conţine bilă de lut, bilă de argint bio şi bilă de minerale. A treia coloană conţine nisip de siliciu şi KDF.


Pietricele Minerale PiMag Waterfall Pietricelele Minerale din PiMag Waterfall (care provin de sub nivelul mării lângă o mică insulă coreană) conţin diferite minerale din clasa silicatelor care ajută să suplimenteze apa Pi bogată în minerale.


Indicatorul LED Sistemul indicatorului LED funcţionează pe debitul de apă din robinet şi calculează câţi litri de apă au fost filtraţi. Un indicator luminos de culoare verde va confirma că sistemul funcţionează la eficienţă optimă. O lumină roşie înseamnă că sistemul a filtrat 900 de litri de apă şi este timpul să înlocuiţi filtrul.
Instrucţiunile (inclusiv in limba romana) cu privire la indicatorul LED se regăsesc în manualul produsului.
Tehnologie Nikken: Tehnologie Magnetică şi de apă PiMag, scurgere gravitaţională, filtrare în etape multiple
Putere Gauss pe Magnet: 1,200 gauss
CAPACITATE: Rezervorul superior: 5 litri, Rezervorul inferior: 5,5 litri
Dimensiuni: Înălţime 42,3 cm, Lăţime 22,5 cm, Adâncime 32,5 cm
Greutate filtru / filtru cu ambalaj: 3 / 4,5 kg
Materiale încorporate în produs:
Material Pi, pietricele minerale, polimer reciclabil, magnet
Instrucţiuni de folosire:
Umpleţi rezervorul superior cu apă. Apa filtrată PiMag se acumulează în rezervorul inferior.
Când vine vremea să schimbaţi filtrul, culoarea indicatorului LED pentru durata de viaţă a filtrului se va schimba din verde în roşu.
Nivelul de filtrare: 1 micron
Înlocuirea filtrelor
Filtrul cartuş: 90 de zile sau 900 litri, care este mai întâi corespunzător (Senzorul vă anunţă când aţi folosit 900 de litri)
Pietricele minerale: 1 an
*Durata de viaţă a componentelor poate varia în funcţie de calitatea apei.
Instrucţiuni de ingrijire
Când este complet asamblat, nu ridicaţi şi nu mutaţi sistemul de apă PiMag Waterfall şi poziţionaţi-l departe de razele directe ale soarelui. A se curăţa numai prin clătirea cu apă rece; a nu se folosi substanţe de curăţat abrazive, prosoape de hârtie sau apă fierbinte cu săpun.
Acreditare:
Sigiliul de Aur de la Asociaţia privind Calitatea Apei din Statele Unite ale Americii
Informaţii PiMag Waterfall
Tehnologie avansată de filtrare: Certificat pentru reducerea contaminanţilor dăunători pentru apă mai bună şi mai curată
Tehnologia Pi: Adaugă minerale naturale, reglează pH-ul pentru un echilibru acid/alcalin şi ionizează apa pentru a o proteja împotriva oxidării
Tehnologia Magnetică: Un câmp magnetic circular funcţionează pentru a reduce agregarea de sedimente
Model compact: Poate fi poziţionat pe suprafaţa dulapurilor din cele mai mici bucătării
Operare de scurgere gravitaţională: Nu are nevoie de electricitate sau conectare la ţevile de apă
Economic: O alternativă mai practică şi mai economică la sticla de apă îmbuteliată comercial sau la alte sisteme de ionizare a apei
Responsabil faţă de mediu: Produs din materiale reciclabile care nu se scurg în apă
Contaminanţii sau alte substanţe reduse de acest aparat de tratare al apei, nu se regăsesc neapărat în apa dumneavoastră. Folosiţi numai apă tratată de municipiu sau din alte surse cunoscute a fi sigure din punct de vedere microbiologic.
Pret PiMag Waterfall 1.499 RON
Pret Optimizator PiMag  799 RON
Pret  Pachet de Filtre PiMag Waterfall 300 RON
Pietricele Minerale PiMag Waterfall150 RON 

ocazie ocazii superocazie superpret pret cel mai ieftin ieftina ieftini ieftine preturi mici fara concurenta superoferta megaoferta oferta oferte trendy superfita ultima fita must have idei de cadou cadouri cadoul perfect pentru ziua lui sotului iubitului prietenului ei mamei sotiei nevestei femeii indragostitilor 1 8 Martie zi de nastere aniversare promo promotie promotii superpromotie modern la moda model nou 2016 filtre decanttoare femei barbati fitness slabit slabire anticelulita anti reducere reduceri lichidare stoc stocuri


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu