marți, 11 decembrie 2012

BODY REVOLUTION - PRODUSE de SLABIT si MANAGEMENT al GREUTATII CieAura WEIGHT MANAGEMENT SYSTEM: BRATARI, HOLOGRAME ENERGETICE, CEAIURI INSTANT de SLABIRE si CONTROL al GREUTATII

La CONVENTIA NATIONALA de la LAS VEGAS - NEVADA, U.S.A., 27-29 octombrie 2011, s-a lansat UNICUL si 
CEL MAI REVOLUTIONAR SISTEM de 
MANAGEMENT al GREUTATII 
CieAura SYSTEM WEIGHT MANAGEMENT
FARA POFTE, FARA FOAME, FARA INTERVENTII CHIRURGICALE, FARA INGRASARE ULTERIOARA
Compania CieAura promite ca acest SISTEM de MANAGEMENT al GREUTATII va avea REZULTATE PERMANENTE si va fi ULTIMUL REGIM de SLABIRE FOLOSIT.
Cunoscuta revista medicala americana "ALTERNATIVE THERAPIES in HEALTH and MEDICINE" a dedicat intreg suplimentul din luna noiembrie 2011, studiilor medicale asupra efectului hologramelor si bratarilor energetice CieAura si rezultatelor uimitoare ale produselor energetice 100% NATURALE, care constituie SISTEMUL de SLABIRE si CONTROL al GREUTATII (CSWM) pe un lot de 236 persoane, care au pierdut minim 1,5 kg/saptamana.
EFFECTIVENESS of the CieAura WEIGHT MANAGEMENT SYSTEM on WEIGHT REDUCTION, RANDOMIZED BLIND PLACEBO-CONTROLLED STUDIES on the EFFECTS of HOLOGRAPHIC CHIPS for the REDUCTION of PAIN, RHINOSINUSITIS, SLLEEP and CX2 WRISTBANDS http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/11/effectiveness-of-cieaura-weight.html
     
MARTURII despre CWMS = SISTEMUL UNIC si REVOLUTIONAR de MANAGEMENT (SLABIRE si CONTROL) al GREUTATII CieAura - FARA POFTE, FARA FOAME, FARA INTERVENTII CHIRURGICALE, FARA INGRASARE ULTERIOARA!

In cele ce urmeaza, va prezint produsele minune de slabire si control al greutatii, punctele (PSV sau CSV) generate de acestea si preturile acestora atunci cand sunt cumparate separat sau in pachetele stabilite de CieAura, atat de Distribuitori Autorizati CieAura, cat si de orice alta persoana fizica.MANAGEMENTUL GREUTATII - Dr ROXANNE 
EDRINGTON


O carte remarcabilă in format pdf (nu este audio), ce contine detalii despre succesele si controlul greutăţii dovedite clinic.
Aceasta carte se citeşte uşor, oferă sfaturi nepretuite, inclusiv liste de alimente.ADEZIV NATURAL pentru HOLOGRAME ENERGETICE CieAura

Utilizaţi acest adeziv natural, pentru a ajuta la mentinerea hologramelor mai mult timp.
Curatati locul în care veti lipi holograma, lasati sa se usuce timp de 30 de secunde, apoi aplicati holograma.
PRODUS INDIPONIBIL MOMENTAN PE PIATA EUROPEANA
 
SPRAY CieAura AVANTAJ pentru SLABIRE si CONTROL al GREUTATII
Indicatii: Pulverizati limba intre mese, ori de cate ori aveti pofta de dulciuri. Utilizati-l de cate ori aveti nevoie, dar nu mai mult de 10 ori/zi. Efectele dureaza aproximativ 40 de minute.
Ingrediente: apa, gymnema sylvestri, aroma de menta, ulei de menta esential, acid citric, sorbat de potasiu.
Contine: 15 ml.
Poate fi purtat in buzunar sau in orice geanta de dimensiuni mici.
 
PRODUS INDIPONIBIL MOMENTAN PE PIATA EUROPEANA
 
CAPSULE de SLABIT si CONTROL al GREUTATII CieAura AVERT - SUPLIMENT
Acest produs ajuta la reducerea poftei de mâncare si limiteaza cantitatea de glucide şi lipide absorbite de organism.
Acest produs nu contine cafeina, astfel încât poate fi luat în orice moment al zilei. Ingrediente: Caralluma, pere Prickly, radacina de ghimbir, extract de fasole albă, dioxid de siliciu.
Contine 60 capsule.  Indicatii: Luati 1 sau 2 capsule cu 15 minute înainte de mese, cu 0,5 l apă sau ceaiul instant CieAura Lite.
Pentru cele mai bune rezultate, se iau 1-2 capsule cu 15 minute inainte de masa zilnica cea mai importanta.
Produsul nu este recomandat femeilor gravide sau care alăptează şi copiilor sub 12 ani.
 
BRATARA incarcata cu MINI-CRISTALE ENERGETICE si HOLOGRAMELE (CIPURILE) ENERGETICE de SLABIRE si CONTROL al GREUTATII CieAura
Combinatia dintre hologramele energetice si bratara incarcata cu mini-cristale energetice ofera o noua abordare în condiţii de siguranţă si extrem de eficienta, pentru controlul greutăţii, fără medicamente sau substante chimice.
Hologramele si bratara CieAura ajuta la reducerea în mod semnificativ a apetitul dvs., astfel încât va fi mai uşor sa faceti cele mai bune alegeri in alimentatie, sa obtineti si sa va mentineti greutatea dorita.
 
 
Plicul contine:
- 12 holograme mici si rotunde (diametru = 5 mm), valabile 6 zile fiecare. Acestea se lipesc pe punctul de acupunctura ST 36 (exteriorul genunchiului) si tragus (cartilajul situat la intrarea din fata canalului urechii, in punctul unde oasele maxilarului inferior si superior se intalnesc).
 
 
- 1 holograma mare dreptunghiulara (25 x 80 cm), care energizeaza ceaiurile.
 
CEAI INSTANT pentru SLABIRE si CONTROL al GREUTATII - CieAura INSTANT LITE   Descriere: Un ceai instant proiectat pentru a funcţiona in sistemul de slabire si control al greutatii CieAura, care creşte metabolismul si ajuta la controlul greutatii. Acest produs nu conţine zahăr şi are aproximativ 16 de calorii per pachet. Contine 60 plicuri.
Ingrediente: extract de ceai verde, extract de yerba mate, extract de fructe Garcinia, extract de Rhodiola, ulei de portocale, ulei de scortisoara, fibersol ®, rădăcină de sfeclă, stevie si arome naturale.
Indicatii: utilizaţi 1 sau 2 pachete pe zi, intre mese. Pentru cele mai bune rezultate, utilizaţi cu CieAura AVERT şi întregul SISTEM de MANAGEMENT al GREUTATII.
Nu este recomandat femeilor gravide şi care alăptează, copiilor sub vârsta de 12 ani, persoanelor cu probleme cardiace sau cu sensibilitate la cafeina. Acest produs contine cofeina. Consumati cu precautie daca aveti probleme cu fierea.


BRATARA ENERGETICA de SLABIT CieAura
Neagra - Reglabila
Bratara de Slabit CieAura este o bratara incarcata energetic,  bazata pe aceeasi tehnologie stiintifica dovedita deja din structura celorlalte holograme energetice. Aceasta interactioneaza cu cele 6 meridiane energetice care trec pe la incheietura mainii si actioneaza asupra fluxului de energie a corpului uman producand astfel o scadere a apetitului, senzatia de satietate dupa gustari mici si oferind un impuls uşor metabolismului organismului. Pentru rezultate optime, este recomandata utilizarea Bratarii de Slabit CieAura impreuna cu Hologramele Energetice de Slabit CieAura, care vor aduce corpului echilibrarea maxima a energiei, permiţându-vă să aveti cele mai puternice instrumente complet naturale, pentru a gestionarea în mod eficient a greutatii dumneavoastră.
Se recomanda schimbarea Bratarii de Slabit CieAura dupa 1-2 luni.
Rezultatul: siguranta, sanatate, control permanent al greutatii.


PACHETUL BODY REVOLUTION
 • 1 cutie CEAI INSTANT pentru SLABIRE si CONTROL al GREUTATII - CieAura INSTANT LITE
 • 1 plic HOLOGRAME ENERGETICE de SLABIRE si CONTROL al GREUTATII CieAura
 • 1 BRATARA ENERGETICA de SLABIT CieAura
 • 1 ghid rapid 5 METODE IEFTINE pentru ARDEREA GRASIMILORPACHETUL BUSINESS BODY REVOLUTION 

Contine:  3 Pachete Complete Body Revolution plus 1 supliment lunar de CEAI INSTANT pentru SLABIRE si CONTROL al GREUTATII - CieAura INSTANT LITE si HOLOGRAME ENERGETICE de SLABIRE si CONTROL al GREUTATII CieAura
Fiecare Pachet Body Revolution contine:

 • 1 cutie CEAI INSTANT pentru SLABIRE si CONTROL al GREUTATII - CieAura INSTANT LITE
 • 1 plic HOLOGRAME ENERGETICE de SLABIRE si CONTROL al GREUTATII CieAura
 • 1 BRATARA ENERGETICA de SLABIT CieAura
 • 1 ghid rapid 5 METODE IEFTINE pentru ARDEREA GRASIMILOR
PRODUS / PACHET BODY REVOLUTION
PRET  VANZARE (RON)
CWMS PDF Book on CD (No Audio)


   69
Spray CieAura Avantaj


  169
Capsule CieAura AVERT


  189
Ceai Instant CieAura INSTANT LITE  399
Bratara cristale si Hologramele Energetice de Slabit  
  499
Hologramele Energetice de Slabit


 
  299
Bratara Reglabila de Slabit (neagra)  249
Body Revolution Pack
  699

Body Revolution Business Pack2.499
    

Un comentariu:

 1. Da, foarte bun acest articol,pentru ca am ceva timp de cand caut metode si diete pentru a slabi cat mai repede, si am urmat unele sfaturi obesrvand ca am scazut in greutate. Mai asteptam articole de acest gen.http://slabeste-natural-sanatos.blogspot.ro/

  RăspundețiȘtergere